Köylerimiz Yaşam

Ahmet Yıldırım’ın İnsan Dostu Güdüğ’ü

Mengen İlçemiz Kıyaslar Köyü eşrafından kalender insan, gani gönüllü, hal hatır bilen, büyüğünü, küçüğünü seven sayan, sevgili Ahmet Yıldırım’ın Güdük isimli köpeğini onu hiç yalnız bırakmıyor. Dağda, ormanda, köyde, tabiatın..

Ahmet Yıldırım’ın İnsan Dostu Güdüğ’ü

Mengen İlçemiz Kıyaslar Köyü eşrafından kalender insan, gani gönüllü, hal hatır bilen, büyüğünü, küçüğünü seven sayan, sevgili Ahmet Yıldırım’ın Güdük isimli köpeğini onu hiç yalnız bırakmıyor.

Dağda, ormanda, köyde, tabiatın işin gücün her alanında Ahmet Yıldırım’ın yanından ayrılmayan Güdük, sahibinin dostluğunu da arkadaşlığını da tam manasıyla hak ediyor.

Ahmet Yıldırım “Güdüğüm benim” diye sevdiği ve sosyal medya hesabından paylaştığı can dostu köpeği için bakın neler söylüyor. “Her gün benimledir. Benim en büyük ve en vefakar dostumdur. Yanımdan hiç ayrılmaz. Ben de onsuz yapamam. Siz onun zayıf görünümüne aldanmayın. Onun yapısı öyle. Hiç kilo almaz ama çok atik tetik ve çok enerjik bir hayvandır. Onunla ikimiz iyi bir ekibiz. Konuşmadan anlaşabildiğim güdüğümü çok seviyorum. Kısa bir süre görmesem özlüyorum” dedi.

Mengen Haber olarak zaman zaman buradan insan dostlarınızı paylaşmayı düşünüyoruz.
“İnsan dostları” sayfamızda paylaşmak istediğiniz fotoğrafları bir iki not ile bize gönderin haber sitemizde yayınlayalım. Whatsapp Hattımız 0 543 356 14 14

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL