Spor

Suat Çelen MSKÜ’de Konuşacak

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde 2021’in en anlamlı ve gündemli söyleşisi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Uluslararası Cimnastik Federasyonu Konsey üyesi ve branşında Olimpiyat kriterlerini belirleyen..

Suat Çelen MSKÜ’de Konuşacak

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde 2021’in en anlamlı ve gündemli söyleşisi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Uluslararası Cimnastik Federasyonu Konsey üyesi ve branşında Olimpiyat kriterlerini belirleyen beş kişiden birisi olan Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Sayın Suat Çelen ile söyleşi gerçekleştirecek.

Muğla Sıtkı Koçman ÜniversitesiSpor Bilimleri Fakültesi resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından şu paylaşımda bulundular.

“Spor Yöneticiliği Bölümü Kariyer Günleri Etkinliği – Suat Çelen ile Söyleşi”

Fakültemiz Spor Yöneticiliği Bölümü Kariyer Günleri etkinliği kapsamında, yönetimi, yaklaşımı ve stratejileri ile sadece Türk sporunda değil, dünya cimnastik platformunda örnek gösterilen, Uluslararası Cimnastik Federasyonu Konsey üyesi ve branşında Olimpiyat kriterlerini belirleyen beş kişiden birisi olan Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Sayın Suat ÇELEN ile 7 Ocak 2021 Perşembe günü saat 13:00’de bilgi, deneyim ve tecrübelerini paylaşmak üzere söyleşi yapılacaktır.

Zoom Meeting ID: 920 5988 9853
Passcode: 926218

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL