Mengen Yaşam

100 Metre Mangal 5000 Adet Tavuk Kalçası İle Rekor Kırıldı

Bolu Tanıtım Günlerinde Bolu İl İlçe Belde ve Köylerinden Bolulu Hemşeriler Ankara’ya çıkarma yaptı. ‘Bolu Tanıtım Günleri’ 3-6 Ekim tarihleri boyunca Ankara Millet Bahçesinde ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Bolu Valisi..

100 Metre Mangal 5000 Adet Tavuk Kalçası İle Rekor Kırıldı

Bolu Tanıtım Günlerinde Bolu İl İlçe Belde ve Köylerinden Bolulu Hemşeriler Ankara’ya çıkarma yaptı.

‘Bolu Tanıtım Günleri’ 3-6 Ekim tarihleri boyunca Ankara Millet Bahçesinde ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Bolu Valisi Abdulaziz Aydın, Bolu Milletvekilleri Yüksel Coşkunyürek, İsmail Akgül ve Türker Ateş ile İstanbul 1. Bölge Milletvekili Tuğba Işık Ercan, açılış programı ile başlayan “Bolu Tanıtım Günleri”nde, ilimizin yöresel lezzetleri, tarihi, kültürel değerleri ve doğal güzelliklerinin tanıtımının yapıldığı stantları ziyaret etti.

Programa ev sahipliğini Veysel Tiryaki’nin yanı sıra Mengen Belediye Başkanı Vural Turan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen Mudurnu Belediye Başkanı Doğan Onurlu Göynük Belediye Başkanı Ali Oral ve çok sayıda Bolulu hemşerimiz yaparak katılım sağladı.

Bolu Tanıtım Günleri’nde Dev Mangal Etkinliği ve Rekor Denemesi Etkinliğe Damga Vurdu

Bolu Tanıtım Günleri’nde, Türkiye’nin en büyük mangal rekoru kırıldı. 100 metrelik dev mangalda tam **5.000 adet tavuk kalçası** pişirildi.

Bolu tanıtım günlerine katılan ziyaretçiler bu eşsiz deneyimi ve Boluluları bir arada görmek müthiş bir heyecandı diye konuştular.

100 metrelik şiş ile 5000 tavuk budu rekor denemesi ise etkinliğe damga vurdu
‘Bolu Tanıtım Günleri’ 3-6 Ekim tarihleri boyunca Ankara Millet Bahçesinde ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Ulusal Aşçılar Federasyonu ULAF Başkanı Arif İşeri sosyal medya hesabından “Ankara’da ilki düzenlenen bolu tanıtım günleri programında 100 metre mangalda 5000 adet tavuk kalça sis pişirerek bir rekora imza atmanın gururunu yaşıyoruz.
Ulusal aşçılar federasyonu olarak tüm emek harcıyan yönetimine bolu dernekleri federasyonuna sayın Bolu millet vekilimiz Yüksel Coşkunyürek’e, İsmail Akgül’e Mengen belediye başkanımız Vural Turan’a tüm emeği geçen başkanlarımıza ve katılımcılara teşekkür ederim” dedi.

İşeri ayrıca “Ulusal aşçılar federasyonu ve TAPB beraberliginde kırdığımız mangal rekoruna destek olan TAPB derneği başkanı Serkan Dursun’a yönetimine katılan şeflere bize çok güzel un helvası yaparak bolu tanıtım günlerine damga vuran Hüseyin Çetinöz Ustama bizleri kırmayıp tüm etkinliklere koşan sevgili ustam Chef Mahmut Dolmaci ustama uzaktan yakından iştirak eden çorbada tuzu olan şeflerimize ulusal aşçılar federasyonu olarak teşekkür ederim iyiki varsınız daha büyük projelerde hep beraber” ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL