Yaşam

Kasımda Meclise Geliyor

Türk Eğitim Sen Bolu Şube Başkanlığı, Bolu Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Türk Eğitim Sen Bolu Şube Başkanı Ömer Bayram ve beraberindeki heyet, Bolu’nun bir parkına ” Türkiye Azerbaycan Kardeşlik Parkı”..

Kasımda Meclise Geliyor

Türk Eğitim Sen Bolu Şube Başkanlığı, Bolu Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Türk Eğitim Sen Bolu Şube Başkanı Ömer Bayram ve beraberindeki heyet, Bolu’nun bir parkına ” Türkiye Azerbaycan Kardeşlik Parkı” adı verilmesi talebinde bulundu.

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Erhan Bayram ve Başkan Yardımcısı Mehmet Tuncay’ın imzaları ile Bolu Belediye Başkanlığına verilen talep yazısında,

“Bilindiği üzere kardeş Azerbaycan’ın Karabağ işgaline karşı yürüttüğü haklı davası toplumumuzun her kesiminin geniş bir mutabakatla desteklediği milli davamızdır. Kardeş Azerbaycan’ın haklı davasına Bolu Halkı olarak desteğimizi vermek ve Bolu’muzun kamuoyunda tanınırlığına katkı sunkak adınai Makmınızın uygun göreceği bir parkımıza “Türkiye Azerbaycan Kardeşlik Parkı” adının verilmesi hususunda gereğini arz talep ederiz” denildi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Türkiye Azerbaycan Kardeşlik Parkı önerinizi gündemimize alacağız.Belediye Başkanı olarak ben sıcak bakıyorum. Kasım ayında uygun güzel bir park yeri ile birlikte Belediye meclisi gündemine alacağım.Diğer belediye meclisi üyelerimizin farklı düşüneceğini düşünmüyorum” dedi.

Başkan Özcan, “Hatta sizin için uygunsa Karabağ Parkının altında iki parça daha parkımız var. Türkiye Azerbaycan Kardeşlik Parkı olarak devam edebilir. Belediye Meclisimize bu şekilde sunalım” dedi.

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Erhan Bayram, Hisar Tepesine Azerbaycan Bayrağı çekilmesinden dolayı Belediye Başkanı Tanju Özcan’a teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL