Mengen Yaşam

Ak Parti’den Okul ve Camii’lere Destek

Ak Parti Okullara ve Camiilere Hijyen Malzemelerini Teslim Etti Ak Parti Mengen İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk ve Ekibi, okul ve camiilere pandemi süreci ile ilgili hijyen ve temizlik malzeme..

Ak Parti’den Okul ve Camii’lere Destek

Ak Parti Okullara ve Camiilere Hijyen Malzemelerini Teslim Etti

Ak Parti Mengen İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk ve Ekibi, okul ve camiilere pandemi süreci ile ilgili hijyen ve temizlik malzeme kolilerini okul yöneticileri ve camii görevlilerine teslim etti.

Mengen İlçesinde okullara bir dizi ziyaret gerçekleştiren ve ihtiyaç listesi hazırlayan Ak Parti Mengen İlçe Başkanlığı, KoronaVirüs’le mücadele kapsamında hijyen ve temizlik malzemelerini temin ederek teslim ettiler.

İsimleri kendilerinde saklı hayırseverler vasıtasıyla okullara ve camilere temizlik malzemesi, maske, sıvı deterjan, havlu, peçete ve eldivenleri teslim ettikten sonra;

Mengen Ak Parti İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk Mengen Haber’e şöyle konuştu.

“Okullarımızın ve geleceğimiz olan evlatlarımızın daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde eğitim hayatını sürdürebilmeleri için her türlü çalışma ve desteğimizi her zaman olduğu gibi sürdüreceğiz”

“Okullarımızla birlikte Camilerimizin de ihtiyaçlarını da belirlemiştik. Hayırsever vatandaşlarımız hem okullarımıza hem de camiilerimize pandemi sürecinde koronaVirüs ile yapılan mücadeleye destek amacıyla yardımda bulundular. Hayırsever vatandaşlarımıza bu vesile ile teşekkür ediyorum”

“İnşallah bu yapılan hayırlar hayırla anılır. Çocuklarımız hijyen ortamında okullarında güvenle eğitim alır, camii cemaatimiz dualarında hayırlarla anar ve hayırseverlerimizi, milletimizi, vatanımızı, dayanışma kültürümüzü duaları ile buluştururlar” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL