Yaşam

İzzet Baysal Caddesi üzerinde yayladan topladığı alıç ve böğürtlen gibi ürünleri satarak evine ekmek götürme kavgasında olan yaşlı kadın, anlayışsız ve zorba zabıta memurlarının hışmına uğradı. Zabıta Memurları, yaşlı kadının..

İzzet Baysal Caddesi üzerinde yayladan topladığı alıç ve böğürtlen gibi ürünleri satarak evine ekmek götürme kavgasında olan yaşlı kadın, anlayışsız ve zorba zabıta memurlarının hışmına uğradı.

Zabıta Memurları, yaşlı kadının topladığı alıç ve böğürtlenlerin olduğu 6 kovanın bir kısmını alan bir kısmını da yerlere döktüler.

Yaşlı Kadını da yanlarına alarak Zabıta Müdürlüğüne götürmek isteyen Zabıtalar, yaşlı kadının direnmesi ve çevredeki vatandaşların tepkisi sonrası olay yerinden uzaklaştılar.

Yaşlı köylü kadınına karşı zabıta memurlarının kaba zorba ve nobran davranışları çevredekiler tarafından tepki ile karşılandı.

Bugün Bolu İzzet Baysal Caddesinin orta yerinde şehrin göbeğinde torunlarının çoluğunun çocuğunun rızkını çıkarmak için dağda böğürtlen toplayıp çarşıya getirip satmak isteyen köylü kadının dramatik durumu yürekleri burktu.

Konuya muhatap zabıtaların zalim ve nobran davranışları anlaşılamaz bulunurken, Bolu Belediye Zabıta Müdürlüğü ile Bolu Belediye Başkanının tavrı merakla bekleniyor. Kaynak. BoluPostası.Com

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL