Mengen

Mengen Belediyesine 100 Adet Çöp Konteyneri Geldi

Mengen Belediyesi 100 adet çöp konteynırına kavuştu. Mengen Belediye Başkanı Vural Turan T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından gönderilen çöp konteynerlerini tek tek teslim aldı. Mengen Belediye Başkanı..

Mengen Belediyesine 100 Adet Çöp Konteyneri Geldi

Mengen Belediyesi 100 adet çöp konteynırına kavuştu.

Mengen Belediye Başkanı Vural Turan T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından gönderilen çöp konteynerlerini tek tek teslim aldı.
Mengen Belediye Başkanı Vural Turan Mengen Belediyesi sosyal medya hesabından “100 Adet Sıfır Çöp Konteyner Mengen’e Hayırlı Olsun” mesajını paylaşarak Mengen ilçesine müjde verdi.
Başkan Vurak Turan “Bugün yoğun girişimlerimiz neticesinde ilçemize 100 adet sıfır çöp konteynırı kazandırdık. Desteklerinizle birlikte daha temiz bir Mengen için el ele çalışmaya devam edeceğiz” paylaşımında bulundu.
T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından TIR’larla gönderilen çöp konteynerleri Mengen Belediye Başkanı Turan tarafından teslim alındı.
Mahallelere en kısa zamanda dağıtılacak olan çöp konteynerlerinin daha temiz bir Mengen için büyük katkı vereceği ifade edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL