Mengen

Emekli Din Görevlileri Unutulmadı

Bolu Mengen Kaymakamlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programında emekli din görevlileri bir araya geldi. 2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla düzenlenen programda emekli din görevlileri misafir edildi. Kahvaltıda Kaymakam..

Emekli Din Görevlileri Unutulmadı

Bolu Mengen Kaymakamlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programında emekli din görevlileri bir araya geldi.

2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla düzenlenen programda emekli din görevlileri misafir edildi.

Kahvaltıda Kaymakam Fatih Yıldız Belediye Başkanı Vural Turan Mengen Müftüsü Mehmet Özcan ve emekli din görevlileri bulundu.

Emekli din görevlileriyle bir araya gelen Mengen Kaymakamı Fatih Yıldız, din gönüllüsü olarak toplumun manevi ve ahlaki inşasında görev bilinciyle sorumluluklarını yerine getiren ve getirmeye devam eden emekli personel nezdinde tüm personele teşekkür etti.

Ayrıca programa katılarak emekli din görevlileriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Vural Turan, ilçe de verdikleri değerli hizmetlerden dolayı emekli personele teşekkür ederek sağlık ve mutluluklar diledi.

İlçe Müftüsü Mehmet Özcan, bu anlamlı günde emekli din gönüllüsü hocalarımızı hatırlamak ve ağırlamak suretiyle camiamızı onurlandıran Kaymakam Bey’e ve belediye başkanına şükranlarını arz ederek ‘Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası’ isimli kitabı hediye etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL