Mengen

Mengen Kaymakamı Fatih Yıldız Afet Müdahale Toplantısına Başkanlık Etti

Mengen İlçemizde Afet Müdahale Hazırlıkları Gözden Geçirildi Mengen Kaymakamı Fatih Yıldız başkanlığında gerçekleşen “Afet Müdehale Hazırlıkları” toplantısına Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdrlüğü, Üniversite temsicileri, Özel İdare Müdürü, Okul Müdürleri, Sosyal..

Mengen Kaymakamı Fatih Yıldız Afet Müdahale Toplantısına Başkanlık Etti

Mengen İlçemizde Afet Müdahale Hazırlıkları Gözden Geçirildi
Mengen Kaymakamı Fatih Yıldız başkanlığında gerçekleşen “Afet Müdehale Hazırlıkları” toplantısına Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdrlüğü, Üniversite temsicileri, Özel İdare Müdürü, Okul Müdürleri, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü ve Yazı İşleri Müdürü katıldı. Mengenİlçe Özel İdare Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda afet öncesi ve sonrası alınabilecek tedbirler, önlemler, acil eylem planları ve ekipler konuşuldu.
Toplantıda, afet hazırlıkları ve müdahale süreçleri detaylı şekilde değerlendirilirken, afet sırasında ve mıntıkada yapılan çalışmaların durumu, araç ve ekipman durumları ihtiyaçlar ve iyileştirme süreçlerinden bahsedildi.
Afet sırasında kurumların ve vatandaşların alacakları görev ve sorumluluklar gözden geçirilerek araç,gereç ve ekipmanların durum tespitleri konuşuldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL