Mengen

Ak Parti Mengen İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk ve Yönetimi Ankara’da Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’la bir araya geldi. Kültür ve Turizm Bakanı ile Ankara’da Bakanlık makamında bir..

Ak Parti Mengen İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk ve Yönetimi Ankara’da Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’la bir araya geldi.

Kültür ve Turizm Bakanı ile Ankara’da Bakanlık makamında bir araya gelen Mengen Ak Parti İlçe Yönetimi Bakan Ersoy’dan Mengen İlçemiz için taleplerde bulundu.

Mengen Ak Parti Heyetinin, Mengen İlçesi ile ilgili olarak Kültür ve Turizm alanında yapılabilecek yatırımlar ve kazanımlar ile bu alandaki istihdama yönelik hamleler ve Mengen İlçemizin marka değerinin artırıcı konular üzerinde Bakan Ersoy ve Bakan yardımcıları ile istişare ettikleri öğrenildi.

Ak Parti Mengen İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk Mengen İlçesi için istek ve arzularını yüz yüze anlattığı görüşmede, titizlikle hazırladıklarını ifade ettikleri dosyayı Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy’a verdi.

Mengen Ak Parti İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk ve Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tugay Kabasakaloğlu, Arif İşeri ve Vural Turan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a görüşmelerden sonra Aşçı Üniforması hediye etti.

Bakan Ersoy’a geçmişten günümüze Mengen Kitabını da takdim eden Mengen Ak Parti Teşkilatı, Mengen İlçesi ile ilgili doğa fotoğraflarından ve festivalimizle ilgili görsellerden oluşan bir albüm sundular.

Kültür Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy; İlçe Başkanı Cantürk ile beraberindekilere teşekkür ederek, Mengen’i bildiğini, aşçıları ile ünlü olan Mengen İlçesi için Bakan Yardımcılarına dosyayı inceleyerek gerekenlerin yapılması için çalışma başlatılması talimatını verdi.

Mengen Ak Parti İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk ve yönetimi göreve geldikleri kısa süre içinde hazırladıkları bakanlara sundukları dosya ve projelerle dikkat çekiyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’den sonra Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’a sundukları bu ikinci dosya.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL