Mengen Siyaset

Ak Parti Mengen İlçe Başkanı ve Yönetimi Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’i Bakanlık makamında ziyaret ettiler. Mengen İlçe Başkanı ve Yönetiminin, Bakan Yardımcısı Metin’i ziyaretleri sırasında Ak Parti..

Ak Parti Mengen İlçe Başkanı ve Yönetimi Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’i Bakanlık makamında ziyaret ettiler.

Mengen İlçe Başkanı ve Yönetiminin, Bakan Yardımcısı Metin’i ziyaretleri sırasında Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü Merkez İlçe Başkanı, Diğer İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları da hazır bulundular.

Mengen Ak Parti Teşkilatı olarak Bakan Yardımcısı Fatih Metin ile yapılan görüşmeye, Başkan Arif Oktay Cantürk, Başkan Yardımcısı Tugay Kabasakaloğlu, Vural Turan ve Arif İşeri katıldılar.

Mengen Ak Parti İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy’dan sonra Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’i de ziyaret ederek Mengen İlçesi ile ilgili isteklerini belirterek kapsamlı bir de dosya sundular.

Ak Parti Mengen ilçe teşkilatının, yapılan görüşmeler sırasında Mengen’in ve köylerinin orman ve tarımsal alanda gelişimini destekleyecek taleplerini de ilettikleri ifade edildi.

Mengen heyetinin köylerde üretime yönelik, projelerin hayata geçirilmesi noktasında fikir alışverişinde bulunulduğu ifade edildi.

Hibe destekli projeler hakkında bilgiler alan Mengen Ak Parti Başkan ve yönetimi, köylülerin tarım ve hayvancılık alanında yapmış oldukları üretimlerini, tüketimde karşılaştıkları meselelerini, coğrafi ve bölgesel şartlarını Bakan Yardımcısı Fatih Metin ile paylaşma fırsatı buldular.

Orman köylülerinin sorunlarının da masaya yatırıldığı görüşmelerde Köprübaşı köyü ile orman köy kooperatiflerinin sorunları ile çalışmaları ele alındığı görüşmelerin olumlu ve verimli geçtiği kaydedildi.

Tarım Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin ile daha sonra yemekte bir araya gelen Mengen Ak Parti İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk, Başkan Yardımcısı Tugay Kabasakaloğlu ile Vural Turan ve Arif İşeri Bakan Yardımcısı Fatih Metin’e özel olarak dikilen aşçı üniforması hediye ettiler.

Samimi ve verimli geçen görüşme toplantılarından sonra Mengen Ak Parti Heyeti Mengen İlçesine döndü.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL