Mengen

Hayat Durdu

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 82’nci yıldönümünde Mengen Hükümet Konağı önünde düzenlenen törenle anıldı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 82’inci ölüm yıl dönümü Mengen Hükümet..

Hayat Durdu

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 82’nci yıldönümünde Mengen Hükümet Konağı önünde düzenlenen törenle anıldı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 82’inci ölüm yıl dönümü Mengen Hükümet Konağı önünde düzenlenen tören ile anıldı.

Düzenlenen törene Mengen İlçe Kaymakamı Betül Büyükkılıç Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, Mengen Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Ceren Esin, Ak Parti İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk, CHP İlçe Başkanı Şenol Ersoy, MHP İlçe Başkanı Murat Caner, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, İl Genel Meclis Üyeleri H.Şenkan Aykan, Eyüp Beşli zabıta, emniyet ve askeri erkan, muhtarlar, daire amir ve memurları, ADD Başkanı Bülent Üçer, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Bayraklar göndere çekildi ve Ata’ya saygı için yarıya indirildi.

Saatler 09.05’i gösterdiğinde hayat durdu sirenler çalındı, yaya olan vatandaşlarla birlikte trafikte olan sürücüler de araçlarından inerek Ata’ya saygı duruşunda bulundu.

Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı salonunda devam eden program; günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını anlatan slayt gösterisi ve öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ile oratoryo gösterisinin ardından sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL