Mengen

31 Aralık 2020 Perşembe Gününe Kadar

Mengen Belediye Başkanlığı sosyal medya hesabından “Mengen’i seviyorum, ikametgahımı taşıyorum” mottosu ile bir duyuru yayınladı. İller Bankasından gelen payın artırılmasına yönelik yapılan açıklama ve iki maddelik duyuruda şu açıklamalara yer..

31 Aralık 2020 Perşembe Gününe Kadar

Mengen Belediye Başkanlığı sosyal medya hesabından “Mengen’i seviyorum, ikametgahımı taşıyorum” mottosu ile bir duyuru yayınladı.
İller Bankasından gelen payın artırılmasına yönelik yapılan açıklama ve iki maddelik duyuruda şu açıklamalara yer verildi.
BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
Belediye hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülebilmesi için İller Bankasından her ay belediyemize gelen pay, ilçe merkez nüfusuna göre gönderilmektedir. Kamu kaynaklarından daha fazla yararlanabilmemiz için ilçe nüfusumuzun doğru tespit edilmesi önem arz etmektedir. Bu nedenle halkımızın mağduriyet yaşamaması için 31 Aralık 2020 tarihine kadar;
1- 5490 sayılı Nüfus Hizmetleri Kanununun 50. maddesi gereğince ilçe merkezinde ikamet edip de adres kayıt sistemine kayıtlı olmayan vatandaşlarımızın ilçe nüfus müdürlüğüne giderek veya E-Devlet (www.turkiye.gov.tr)üzerinden adres bildirimlerini yapmaları zorunlu olup, aksi halde cezai müeyyide uygulanacaktır.
2- İkinci adresi Mengen olarak kayıtlı olan vatandaşlarımızın ise adreslerini birinci adres olarak güncellemeleri gerekmektedir.
Tüm halkımızın bu konuda gerekli hassasiyet ve özeni göstermesi önemle rica olunur.
Konuyla ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlarımız Sezer ERDEMİR’i ( 0530 096 54 14 ) arayarak bilgi alabilirler

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL