Mengen

11 Kasım Saat 11.11

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ ın tensip ve Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle ilan edilen “11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü” Bu yıl da 81 il ve 922 ilçede aynı tarih ve..

11 Kasım Saat 11.11

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ ın tensip ve Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle ilan edilen “11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü”
Bu yıl da 81 il ve 922 ilçede aynı tarih ve saatte yapılacak.

Ekolojik, ekonomik ve sosyal açıdan büyük öneme sahip olan ormanlarımızı korumak, sürdürülebilir şekilde yönetmek ve gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakma amacı ile her yıl 11 Kasım günü saat 11.00’de düzenlenmesi kararı alınan “Milli Ağaçlandırma Günü” Mengen İlçemizde de yarın (11 Kasım) gerçekleşiyor.

11 Kasım Saat 11.11 de Mengen “Çukurca Köyü Yol Kenarı” nda “geleceğe nefes dünyaya nefes” sloganı ile gerçekleşecek olan Ağaçlandırma Gününde tüm yurtta 11 milyon fidan dikimine ulaşılması bekleniyor.

Mengen Kaymakamı Betül Büyükkılıç koordinasyonu ve ilgili Bakanlık Birimleri tarafından organize edilen Ağaçlandırma Günü Mengen ilçemizde 11 Kasım Saat 11.11 de gerçekleştirilmesi planlandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL