Yaşam

Nerde Kalmıştık

Dört gün önce Karabük Eskipazar yolunda bir trafik kazasına karışan buzağı otlağında normal hayatına devam ediyor. 14 Kasım Cumartesi günü, Karabük Eskipazar ilçesi Söğütlüçeşme mevkiinde ilerlemekte olan seyir halindeki 78..

Nerde Kalmıştık

Dört gün önce Karabük Eskipazar yolunda bir trafik kazasına karışan buzağı otlağında normal hayatına devam ediyor.

14 Kasım Cumartesi günü, Karabük Eskipazar ilçesi Söğütlüçeşme mevkiinde ilerlemekte olan seyir halindeki 78 BK… plakalı hafif ticari araç yoldan geçmekte olan buzağıya çarpmış ve hayvan uzun süre yerde hareketsiz kalmıştı.

Bulunduğu yerden yolun kenarına alınan buzağı daha sonra kalkarak yoluna devam etmiş; o anın görüntüleri videoya kayıt edilmişti.

Bir çok ulusal ve yerel basında yer alan haberdeki aracın zarar gördüğü belirlenirken, küçük buzağının kazadan yarasız beresiz kalkması olayın şahitlerini hayretler içinde bırakmıştı.

Edinilen bilgiye göre maddi hasar alan araç sahibinin, küpeli buzağı ile ilgili trafik kuralları gereği zararının tanzimi için başvuruda bulunduğu tahmin edilirken, olayın şokunu üzerinden atamadığı belirtilen sürücünün olayın ilk şokundan sonra “hayvan birden çıktı karşıma bende ne olduğumu anlayamadım” dediği öğrenildi.

Küçük buzağının ise hayatına kaldığı yerden devam ettiği sanılıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL