Mengen

36. Mengen Uluslararası Aşçılar Festivali Açılışı 7 Ekim’de Gerçekleşti

36.Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivalimizin Açılışı 7 Ekim Cumartesi günü Mengen Belediyesi Konuk Evi Önünden başlayan yürüyüşle başladı. 36.Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali kortej yürüyüşüne CHP Bolu Milletvekili..

36. Mengen Uluslararası Aşçılar Festivali Açılışı 7 Ekim’de Gerçekleşti

36.Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivalimizin Açılışı 7 Ekim Cumartesi günü Mengen Belediyesi Konuk Evi Önünden başlayan yürüyüşle başladı.

36.Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali kortej yürüyüşüne CHP Bolu Milletvekili Türker ATEŞ, Bolu Belediye Başkanı Tanju ÖZCAN, Mengen Kaymakamı Fatih YILDIZ, Mengen Belediye Başkanı Sn. Turhan BULUT, Devrek Belediye Başkanı Sn. Çetin BOZKURT, Kıbrıscık Belediye Başkanı Sn. Emin TEKEMEN, Gökçesu Belediye Başkanı Sn. Vahit AYDIN, Venezuela İstanbul Başkonsolusu, TAPB, ULAF, Mengen Aşçılık ve Turizm Derneği, ANFED, Kamu Aşçılar Derneği, ATİLLA Bisiklet Klübü, Aşçılar ve protokol katıldı.

Bolu Belediye Bandosu Eşliğinde tamamlanan kortej yürüyüşümüzün ardından Yenimahalle Belediyesi TUBİL Halk Oyunları gösterilerini sergiledi

ANFED Başkanı Tamer ÖZKAN’ ın açılış konuşmasının ardından Belediye Başkanımız Sn. Turhan BULUT, Bolu Belediye Başkanı Sn. Tanju ÖZCAN ve son olarak CHP Bolu Milletvekili Türker ATEŞ’in konuşmaları sonrasında her zaman olduğu gibi plaketler sahiplerine teslim edildi.
Festival açılış töreninden sonra stantların açılışı gerçekleşti.

Festival kapsamında gün içinde yapılan gastronomi konferansının ardından Selin Ataş ve sanatçı Tuğba Yurt konser verdi. Festival yarın yapılacak halk oyunu gösterileri ve konserlerin ardından sona erecek.

Az sayıda Aşçının katıldığı festivale, vatandaşların korteje katılmadığı gözlenirken, protokolde ise CHP Milletvekili ve Eski CHP’li Bağımsız Bolu Belediye Başkanının ve teşkilatların yer aldığı görüldü.

Bazı vatandaşların festivalin gün geçtikçe kan kaybettiğinden bahsederken, aşçılıktan emekli olmuş bir usta; “festivalin artık şilt, plaket, yürüyüş ve gece konserinden ibaret, bu çok üzücü bir durum.” Diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL