Yaşam

70 Köy Yolu Kapalı Çalışmalar Devam Ediyor

Bolu ili ve ilçelerinde dün akşam saatlerinden itbaren yğmaya başlayan etkili kar yağışı nedeniyle bazı köy yollarının ulaşıma kapandığı bildirildi. Bolu’da etkili olan kar yağışı ve ve buzlanma nedeniyle 70..

70 Köy Yolu Kapalı Çalışmalar Devam Ediyor

Bolu ili ve ilçelerinde dün akşam saatlerinden itbaren yğmaya başlayan etkili kar yağışı nedeniyle bazı köy yollarının ulaşıma kapandığı bildirildi.

Bolu’da etkili olan kar yağışı ve ve buzlanma nedeniyle 70 köy yolu ulaşıma kapandı.

Yoğun kar yağışı yurdun büyük bir bölümünde hayatı durma noktasına getirirken, edinilen bilgiye göre Bolu’nun 70 köyüne ulaşım sağlanamıyor.

Bolu’da geceden itibaren yağmaya başlayan ve etkisini gittikçe arttıran kar yağışı köy yollarını ulaşıma kapattı.

Ekiplerin yoğun çalışmaları sonrasında Bolu’da bulunan 487 adet köyün 417 tanesinin yolları ulaşıma açılırken ilçelerde 30, kent merkezinde 40 tane olmak üzere 70 köye ulaşım sağlanamıyor. Ancak gün içinde yolların ve bağlantılarının açılması planlanıyor. İl Özel İdaresine bağlı ekipler ise, kapanan köy yollarının açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

16 Ocak 2021 Cumartesi günü saat 21:00’de ilimizin tamamında başlayan kar yağışı etkili olarak sabah saatlerine kadar devam etti. Son 12 saatte Bolu genelinde 10 cm ile 80 cm arasında değişen oranlarda kar yağdı. Kaynak.BoluTakip

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL