Yaşam

Bolu’da, Bilal Över isimli bir kişi, tartıştığı Kamil Akçay (45) ve köpeğine kurşun yağdırdı. Olayda köpek ölürken sahibi ağır yaralandı. Olay, öğle saatlerinde Taşkesti Beldesi’ne bağlı Çağşak Köyü Yaylası’nda meydana..

Bolu’da, Bilal Över isimli bir kişi, tartıştığı Kamil Akçay (45) ve köpeğine kurşun yağdırdı. Olayda köpek ölürken sahibi ağır yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde Taşkesti Beldesi’ne bağlı Çağşak Köyü Yaylası’nda meydana geldi.

Yaylada bulunan Bilal Över (28) ve Kamil Akçay (45) arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Bilal Över silahla önce köpeğe ardından ise sahibi Kamil Akçay’a kurşun yağdırdı.

Olayda köpek ölürken Akçay ise ağır yaralandı. Yaylada bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma güçleri ve sağlık ekipleri çağrıldı. Durumu ağır olan Kamil Akçay ambulansla Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Burada ameliyata alınan Akçay’ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Zanlının jandarma ekiplerince gözaltına alındığı olayla ilgili incelemeler sürüyor. Kaynak:GazeteBolu

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL