Mengen Yaşam

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Mengen BAİBÜ Aşçılık MYO tarafından anlamlı bir etkinlik hayata geçirildi. BAİBÜ Aşçılık MYO tarafında Uygulama mutfağında gerçekleşen etkinliğe, Özel Seçil ve Özel Ilıcan Özel..

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Mengen BAİBÜ Aşçılık MYO tarafından anlamlı bir etkinlik hayata geçirildi.

BAİBÜ Aşçılık MYO tarafında Uygulama mutfağında gerçekleşen etkinliğe, Özel Seçil ve Özel Ilıcan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri misafir edildiler.

BAİBÜ Aşçılık MYO tarafında Uygulama mutfağında gerçekleşen etkinliğe rehabilitasyon merkezinin kıymetli öğrencilerinin yanısıra Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün’de katıldılar.

BAİBÜ Aşçılık MYO Müdürü Osman Çavuş 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle düzenlediğimiz bu etkinlikle beraber engelleri aştığımızı düşünüyorum dedi.

MYO Müdürü Dr. Osman Çavuş; “Engel yürekte değilse her zorluğu birlikte aşabiliriz şuuru ve topyekûn mücadele ile engelli kardeşlerimizin kendilerini gerçekleştirmelerine destek olmak için engelli kardeşlerimizi Meslek Yüksek Okulumuzun mutfağına davet ettik.”

“Engelli kardeşlerimiz spor, sanat, siyaset, eğitim ve iş dünyasında elde ettikleri nice başarılarla bizleri gururlandırmaktadır. BAİBÜ MYO Mutfağımızda engelli kardeşlerimiz için düzenlediğimiz bu etkinlikle birlikte yanlarında olduğumuzu hissettirmek istedik” diye konuştu.

Etkinliğe, Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün, Özel Seçil ve Özel Ilıcan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, MYO Müdürü Dr. Osman Çavuş, Akademisyenler Alper Kurnaz, Fuat Bayram, Abdullah Sümmen, Mengenli Genç Akademisyen ve Esnaf, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi  (etkinliğe sponsor olan) Tugay Kabasakaloğlu katıldılar.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL