Yaşam

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve Bolu Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay, 10..

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve Bolu Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında, öğle yemeğinde gazetecileri ağırladı.

Bolu’da bulunan bir kafede gerçekleşen birliktelikte, selamlama konuşmasını yapan İl Başkanı Güner, günü kutlayarak, “Kadın Kolları Başkanımız, gençlik kollarından temsilci arkadaşlarımız, İl Genel Meclis Başkanımız, Milletvekilimiz, Merkez İlçe Başkanımız, Belediye Meclisi Grup Başkanvekilimiz buradalar. Tekrardan hoş geldiniz, sefalar getirdiniz diyorum. Sizin özenesi olduğunuz bir günün beraber değerlendirmesini yapalım istediğimiz için bir aradayız.

Öğlen arasında bir araya gelelim dedik. Ara sıcak da olsa çay, kahve içip sohbet edebileceğimiz bir ortam olsun istedik. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Ayaklarınıza sağlık diyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yoğun katılımın olduğu programda AK Partili isimler gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Ayrıca programda gazetecilere AK Parti Bolu İl Teşkilatı tarafından hazırlanan küçük hediyeler de takdim edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL