Mengen Yaşam

Ak Parti İlçe Başkanı Cantürk Kar Kış Demiyor

Ak Parti Mengen İlçe Başkanı Arif Oktay Cantük ve beraberindeki ilçe yönetim kurulu üyeleri Burhan Yılmaz ve Ersin Çomulu ile birlikte yoğun kar yağışı altında köyleri dolaşarak vatandaşlarla bir araya..

Ak Parti İlçe Başkanı Cantürk Kar Kış Demiyor

Ak Parti Mengen İlçe Başkanı Arif Oktay Cantük ve beraberindeki ilçe yönetim kurulu üyeleri Burhan Yılmaz ve Ersin Çomulu ile birlikte yoğun kar yağışı altında köyleri dolaşarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Mengen İlçesinden aralıklarla devam eden kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz olarak etkilerken, Ak Parti mengen İlçe Başkanı Cantürk vatandaşlara yardım için köylere ziyaretlerde bulunuyor.

Kar yağışı nedeniyle mağdur vatandaşları ziyaret maksadıyla Karishak,Kavacık,Teberikler, Rüknettin,Gözecik,Nazırlar,Elemen,Turna ve Şahbazlar köylerini dolaşan İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk ve heyeti erzak dağıtımı gerçekleştirdi.

Köy ziyaretlerinde köylülerin istek ve beklentileri ile önerilerini alan Ak Parti İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirtti.

Kar ve yol çalışmaları hakkında özel idare çalışanlarından gerekli bilgileri alan Başkan Cantürk, yardım ve beklentisi olan vatandaşların durumlarını elindeki notlardan il özel idaresi yetkilileri paylaşarak destek sözü aldı.

Köylüleri tek tek dinleyen ve notlar alan Başkan Cantürk, Özel İdare çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL