Yaşam

Bolu Valiliği ve Bolu Belediyesi ekipleri tarafından haksız fiyat artışı, stokçuluk ve depo kontrolü gibi konuları tespit etmek amacıyla ildeki 336 iş yerinde denetlemeler yapıldı. BOLU’DA STOKÇULUĞA KARŞI DENETİMLER YAPILDI..

Bolu Valiliği ve Bolu Belediyesi ekipleri tarafından haksız fiyat artışı, stokçuluk ve depo kontrolü gibi konuları tespit etmek amacıyla ildeki 336 iş yerinde denetlemeler yapıldı.

BOLU’DA STOKÇULUĞA KARŞI DENETİMLER YAPILDI

Bolu Valiliği ve Bolu Belediyesi’ne bağlı ekiplerce ildeki yerel ve zincir marketlerde denetimler yapıldı. 336 işyerinde yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığı bildirildi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bolu Valisi Ahmet Ümit, “Ekiplerimiz tarafından haksız fiyat artışı, stokçuluk ve depo kontrolü gibi konuları tespit etmek amacıyla ilimizde 336 iş yerinde denetleme yapıldı. Denetimlere aralıksız devam edilmektedir.

Bolulu hemşerilerimiz müsterih olsunlar. Denetimler yapılıyor. İl genelinde ulusal ve yerel marketlerin şubeleri başta olmak üzere stokçuluk ihtimaline karşı tüm işletme ve depolarda denetimlerimiz artarak devam ediyor. Halihazırda ilimizde yaşanan bir sorun yok.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL