Yaşam

Bolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Orhan Fırat ve Gölyüzü Taksi Birliği Başkanı Hayrettin Yakalı, Başkan Tanju Özcan’ın şehir içi ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla müjdesini verdiği ücretsiz ring araçlarının hizmete..

Bolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Orhan Fırat ve Gölyüzü Taksi Birliği Başkanı Hayrettin Yakalı, Başkan Tanju Özcan’ın şehir içi ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla müjdesini verdiği ücretsiz ring araçlarının hizmete girmesiyle mağduriyet yaşandığını dile getirdiler.

Bolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasına bağlı ticari amaçlı yük ve yolcu taşımacılığı yapan ve ticari araç kullanan şoförler bir araya gelerek, akaryakıta yapılan zamlara tepki gösterdi. Başkan Fırat ve Gölyüzü Taksi Birliği Başkanı Hayrettin Yakalı, Bolu Belediyesi tarafından şehir içinde hayata geçirilen ücretsiz ring araçlarının taksici esnafına ve halk otobüslerine ciddi zararı olduğunu belirtti.

“ÜCRETSİZ HAT BİZİ KÖTÜ ETKİLEDİ”

Gölyüzü Taksi Birliği Başkanı Hayrettin Yakalı, Bolu Belediye tarafından ücretsiz hat oluşturulmasının taksici esnafını kötü etkilediğini vurgulayarak, “Birde kazanamadığımız halde ücretsiz araç hattı oluşturuldu. Bu da bizi taksici esnafı olarak etkiliyor. 4 km alanda 3-4 tane yazıhanemiz var. Bu yazıhanelerimizi gerçekten çok etkiledi. Hatta Gölyüzü olarak bizi bile etkiledi. Fakat yarın ne olur bilmiyoruz. 24 saat görev yapıyoruz ama hakkımızı alamıyoruz. Yetkililerden beklentimiz çözüm bulmaları” şeklinde konuştu.

“RİNG HATTINI KABUL ETMİYORUZ”

Bolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Orhan Fırat, ring araçlarının esnafa zarar verdiğini başkan Özcan ile görüşeceklerini belirterek; “Ücretsiz Ring hattını kişisel olarak kabul etmiyoruz. Şuan da şehir içindeki hem taksici esnafımıza hem de şehir içindeki halk otobüslerine ciddi zararı var diye düşünüyorum. Belediye Başkanımıza bu sıkıntımızı ileteceğiz” ifadelerini kullandı.Kaynak KöroğluGazetesi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL