Siyaset Yaşam

AK Parti Bolu İl Teşkilat Başkanı Ramazan Zengin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın sözlerini eleştirerek “Bu tehdit paylaşımların Adliyeye gidecektir.” dedi . Zengin sosyal medya hesabında..

AK Parti Bolu İl Teşkilat Başkanı Ramazan Zengin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın sözlerini eleştirerek “Bu tehdit paylaşımların Adliyeye gidecektir.” dedi .

Zengin sosyal medya hesabında şu ifadeleri kullandı “Kendi İl Başkanı tarafından “boş konuşmakla” itham edilen; Kendi Partisi tarafından “ahlaksız söylemi nedeniyle disiplin cezasına” mahkum edilen;El altından Memleket Partisine çalışan, Muharrem İnce ekibini ihalelerle besleyen;Müttefiki HDP ye para akıtan,Sonra karşıyım diyen; Teşkilatımız tarafından belediyedeki usulsüzlüklerin, yanlışların, suç teşkil eden konuların bulunduğu dosyayı adliyeye teslim ederek araştırılmasını istemişiz.

Vatandaşlarımızın haklarını savunmak için her türlü çalışmayı yapmaktan geri durmayacak teşkilatımıza tehditvari üslupla yaptığı paylaşımı kınıyorum…

Bu tehdit paylaşımda Adliyeye gidecektir.

Dosyayı eline alıp ” benimle ilgili bir tane iddia var mı deyip sonra hakkımda iftiralarla dolu dosyada imzaları olanlar” diyerek tehdit etmek nasıl bir çelişkidir anlamak mümkün değil.Hayırdır, ne bu panik.Uyuyamamışsın yine.

Biz yine seni düşündüğümüzü anladığında iş işten geçmiş olacak!!! Kaynak.BizBolulular

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL