Siyaset Yaşam

AK Parti Bolu Belediye Meclis üyesi Hatice Dinç’in İdare Mahkemesinde açtığı dijital sayaç ile mekanik sayaç arasındaki fiyat farkına yönelik açılan davada yürütmenin durdurulması kararı verildi. AK Parti Bolu Belediye..

AK Parti Bolu Belediye Meclis üyesi Hatice Dinç’in İdare Mahkemesinde açtığı dijital sayaç ile mekanik sayaç arasındaki fiyat farkına yönelik açılan davada yürütmenin durdurulması kararı verildi.

AK Parti Bolu Belediye Meclis üyesi Hatice Dinç’in İdare Mahkemesinde açtığı dijital sayaç ile mekanik sayaç arasındaki fiyat farkına yönelik açılan davada yürütmenin durdurulması kararı verildi.

Bolu Belediyesi tarafından dijital su sayacı kullananlar aboneler ile mekanik sayaç kullanan abonelerin farklı fiyat tarifesi uygulanmasını AK Parti’li belediye meclis üyesi Hatice Dinç, yargıya taşıdı.

Bolu belediyesi aleyhine açılan davada Bolu İdare Mahkemesi kararını verdi. Dijital sayaç ile mekanik sayaç arasındaki fiyat farkına yönelik açılan davada İdare Mahkemesi yürütmenin durdurulması kararı verdi.

Mahkemenin verdiği kararla dijital su sayacı abonelerinin farklı fiyat tarifesi iptal edilerek mekanik su sayacı aboneleri ile aynı fiyattan ücretlerini ödeyecekler.

“GÜNER SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI”

İdare Mahkemesinde dijital sayaç ile mekanik sayaç arasındaki fiyat farkına yönelik açılan davada yürütmenin durdurulması kararı çıkması üzerine Ak Parti İl Başkanı Suat Güner sosyal medya hesabından Mahkeme kararının verildiği evrak ile paylaşım yaptı

Güner; “Bolu halkına müjde. Bir yanlış uygulamadan daha dönüldü. AK Parti Belediye Meclis Üyesi Hatice Dinç’in girişimleri sayesinde. Dijital sayaç ile mekanik sayaç arasındaki fiyat farkına yönelik açılan davada İdare Mahkemesi “Yürütmenin Durdurulması” kararı verdi. Suya %44 indirim yaptık bizi mahkemeye verdiler “diyen Tanju Özcan yalanların ve basit algı çalışmaların bir bir suya düşüyor. Derdin hiç bir zaman hizmet olmadı, Saat farkı için farklı su tarifesi uygulamana hukuk da dur dedi. Bu gidişle de çok diyecek gibi” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL