Mengen Yaşam

Bolu’nun Mengen ilçesinde gece saatlerinde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle taşan dereler ilçeyi sular altında bıraktı. Mengen-Pazarköy arasındaki yol ulaşıma kapanırken bir çok ev ve işyerini su bastı. Mengen ilçesinde..

Bolu’nun Mengen ilçesinde gece saatlerinde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle taşan dereler ilçeyi sular altında bıraktı.

Mengen-Pazarköy arasındaki yol ulaşıma kapanırken bir çok ev ve işyerini su bastı.

Mengen ilçesinde gün boyu etkili olan yağmur yağışı gece saatlerinde şiddetini artırınca Türkbeyli ve Mengen Çayı ile Sazlar Deresi taştı. Taşkınla birlikte ilçenin büyük bölümü sular altında kaldı.

Cadde ve sokaklarda suyun yüksekliği yarım metreye ulaşırken ev ve işyerlerini su bastı. AFAD, Türk Kızılay, İl Özel İdaresi, Mengen Belediyesi, itfaiye, sağlık Jandarma ve UMKE ekipleri mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için çalışma başlattı.

Sel sebebiyle Mengen-Pazarköy yolunun tamamen ulaşıma kapatıldı. Selin etkili olduğu güzergahta bulunan Sazlar köyü ve Yörükler mahallesinde vatandaşlar tedbir amaçlı evlerinden çıkarılarak güvenli bölgelere götürüldüler.Kaynak.Özgür Bolu

YORUMLAR (1)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL