Mengen Siyaset

Ak Parti Mengen İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk Mengen’de yaşanan sel felaketi ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Cantürk, en büyük tesellimiz can kaybı olmaması, Allah Devletimize zeval vermesin”..

Ak Parti Mengen İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk Mengen’de yaşanan sel felaketi ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Cantürk, en büyük tesellimiz can kaybı olmaması, Allah Devletimize zeval vermesin” dediği paylaşımlarında şunları kaydetti.

“Pazarköy Mengen Gökçesu deresi boyunca dün öğlen saatlerinde hızını arttırarak yağan şiddetli yağış Yalakkuz’dan Çayköy’den başlayarak bir çok köprü menfez ve yolun göçmesine sebep olmuştur.”

“Akşam saatlerinde Pazarköy deposunda bulunan tomrukların sele karışmaması için DSİ, Orman işletme, Özel idare ekipleri ve iş makineleri suratle önlem almak için çaba sarf etmişlerdir.”

“İlçemizin Kaynarca deresi Türkbeyli merkezde su taşkınına sebeb olmuş bazı ev ve işyerlerini su basmıştır. Pazarköy ve çevre köylerde bir çok ulaşım güzergahı ulaşıma kapalıdır.” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı A.O.Cantürk “Yeniçağa çapak dersinden gelen taşkın Babahızır Akbük mevkii de Ağalar köyü köprüsünde hasarlara ve yıkılmalara sebep olmuştur ve ilçemizin dereyatağı güzergahınca afet bölgesi durumundadır.. Su şiddeti şimdilik azalmıştır Allah tekrarından korusun.”

“En büyük tesellimiz can kaybı olmaması Allah Devletimize zeval vermesin. Rabbim beterinden korusun. Tüm Hemşehrilerimize geçmiş olsun” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL