Mengen

Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün 2022-2023 Akademik Yılı Öncesi Yurt İşletmecileri ile bir araya geldi. 2022-2023 Akademik Yılı öncesinde İlçemizde eğitim-öğretimin güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi için ilgili kurum temsilcileriyle birlikte..

Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün 2022-2023 Akademik Yılı Öncesi Yurt İşletmecileri ile bir araya geldi.

2022-2023 Akademik Yılı öncesinde İlçemizde eğitim-öğretimin güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi için ilgili kurum temsilcileriyle birlikte “Güvenlik ve Barınma Tedbirleri” toplantısı Mengen Kaymakamlığı Makamında gerçekleşti.

Kaymakam Ekrem Ender Ergün Başkanlığında gerçekleşen “Güvenlik ve Barınma Tedbirleri” toplantısına Mengen MEM Salih Celepçi, Mengen İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Demir, AİBÜ MYO Öğretim Görevlisi Fuat Bayram, Mengen GSM Yetkilisi Burak Yıldız, Özel Bilhan Yurt İşletme Sahibi Sadi Seyhan, Mengen Özel Öğrenci Yurt İşletme Sahibi Tugay Kabasakaloğlu katıldılar

Öğrencilerin barınma, eğitim, derslik, ulaşım, güvenlik ve sosyal alanları ile ilgili bilgilerin paylaşıldığı toplantıda Kaymakam Ekrem Ender Ergün, yeni eğitim öğretim yılında akademik yılın tüm öğrencilerimize, eğitimcilere, işletme sahiplerine hayırlı olması temennilerinde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL