Yaşam

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın pazar esnafı ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Milletvekili Arzu Aydın, AK Parti Bolu İl Başkanı..

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın pazar esnafı ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Milletvekili Arzu Aydın, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve AK Parti Bolu İl Teşkilatı, Sağlık Mahallesinde kurulan semt pazarını ziyaret etti. Tezgâhları tek tek dolaşan partililer pazar esnafı ve vatandaş ile görüşerek istek, öneri ve şikâyetlerini dinledi.

“RABBİM ESNAFIMIZA BEREKETLİ VE HAYIRLI KAZANÇLAR NASİP ETSİN”

Milletvekili Aydın, esnafa hayırlı kazançlar dileyerek, “Teşkilatımızla beraber Sağlık Mahallesi’nde kurulan pazar yerinde kıymetli esnafımız ve hemşerilerimizle bir araya geldik. Rabbim tüm esnafımıza bereketli ve hayırlı kazançlar nasip etsin inşallah.” dedi.

“ HOŞ SOHBETLER EDİP KENDİLERİNİ DİNLEDİK”

İl Başkanı Güner ise Bolulu hemşerileri ile hoş sohbet ettiklerini anlatarak, “Sağlık Mahallemizde kurulan pazaryerinde esnaf ve hemşerilerimiz ile buluştuk. Hoş sohbetler edip kendilerini dinledik. Yakın ilgileri için kendilerine teşekkür ediyor, hayırlı ve bereketli işler diliyorum.” ifadelerini kullandı. Kaynak.KöroğluGazetesi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL