Mengen Yaşam

Mengen Sanayi Sitesi Kooperatifi sosyal tesisinde “Ardıç Yaşam” işletmesi ticari hayatına adım attı. Mengen Sanayi Sitesi Kooperatifi tarafından kiraya verilen işyerinde açılan “Ardıç Yaşam” isimli işletmenin açılışına Mengen Kaymakamı ve..

Mengen Sanayi Sitesi Kooperatifi sosyal tesisinde “Ardıç Yaşam” işletmesi ticari hayatına adım attı.

Mengen Sanayi Sitesi Kooperatifi tarafından kiraya verilen işyerinde açılan “Ardıç Yaşam” isimli işletmenin açılışına Mengen Kaymakamı ve Mengen Belediye Başkanı ve vatandaşlar katıldı.

Ardıç Yaşamın açılışına,Mengen İlçe Kaymakamı Ekrem Ender Ergün, Mengen Belediye başkanı Turhan Bulut ve davetliler katıldı.

Ardıç Yaşam işletme sahipleri Burcu&Barış ailesinin ev sahipliğinde gerçekleşen açılışta Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün işletmeye kazançlı ve bereketli işler dileyerek genç girişimcileri tebrik etti.

Tamamen doğal ve el yapımı gıda ürünlerinden meydan gelen ve tüketiciye ilk elden hizmet veren Ardıç Yaşam tarzı ve yeni nesil hizmet anlayışı ile çok ses geterirecği tahmin ediliyor.

Ardış Yaşam, organik ve yüksek çeşitlilik oranına sahip ürünleri ile Mengen Aşçılar Diyarına yeni ve sağlıklılezzetler sunacağını vaat ediyor.

Mengen Haber olarak girişimci Burcu & Barış ailesine başarılar ve bereketli kazançlar dileriz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL