Yaşam

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bartın’ın, Amasra ilçesinde bulunan Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesinde meydana gelen patlama bölgesine giderek vatandaşlarla..

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bartın’ın, Amasra ilçesinde bulunan Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesinde meydana gelen patlama bölgesine giderek vatandaşlarla bir araya geldi.

Bartın’ın, Amasra ilçesinde bulunan Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesinde patlama meydana geldi. Korkunç kazada 41 kişi hayatını kaybetti. Tüm Türkiye’nin ciğerini yakan vahim kazanın olduğu bölgeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve birçok yönetici ziyaret etti.

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner de patlamanın yaşandığı bölgede vatandaşlarla bir araya geldi.

İl Başkanı Güner, başsağlığı mesajı yayımlayarak, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte maden kazasının yaşandığı Bartın’ın Amasra ilçesini ziyaret ederek yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza taziye dileklerimizi iletip yaralı madencilerimize acil şifalar diledik. Hepimizi derinden üzen maden kazasında hayatını kaybeden madencilerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralı madencilerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin ve ülkemizin başı sağ olsun” dedi.

Milletvekili Aydın ise, “Rabbim vefat eden her bir madencimizi cennetine nail eylesin. Geride kalan ailelerine ve sevdiklerine sabırlar versin” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL