Mengen Yaşam

Mengen İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçe merkezinde “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede 5 milyon Erkeğe Farkındalık Eğitimi” verildi. İçişleri Bakanlığınca başlatılan “Kadına El Kalkamaz” mottosuyla başlatılan “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede 5..

Mengen İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçe merkezinde “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede 5 milyon Erkeğe Farkındalık Eğitimi” verildi.

İçişleri Bakanlığınca başlatılan “Kadına El Kalkamaz” mottosuyla başlatılan “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede 5 milyon Erkeğe Farkındalık Eğitimi” kapsamında Mengen İlçe Emniyet Müdürlüğünce bilgilendirme faaliyeti yapıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler, Adalet, İçişleri, Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlıkları ile Diyanet İşleri Başkanlığınca imzalanan “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2022 Yılı Faaliyet Planı” protokolü kapsamında İçişleri Bakanlığınca kadına yönelik şiddetle mücadeleye yönelik eğitim seferberliğine Mengen İlçe Emniyet Müdürlüğü de katıldı.

Bu kapsamda Mengen Emniyet görevli ve yetkilileri, kahvehane, kıraathane, kuaför, berber, taksi durakları ve esnaflar başta olmak üzere halkın yoğun olduğu bölgelerde bilgilendirmelerde bulunarak broşür dağıttılar.

Mengen İlçesinde “Kadına El Kalkmaz” proje uygulaması Mengen İlçe Emniyet Görevlileri tarafından gerçekleştirildi.

Yapılan proje çalışmasında ayrıca kadınlara yönelik olarak “KADES” uygulaması hakkında bilgiler verildi..

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL