Yaşam

Anadolu Otoyolu’nun Bolu kesiminde şehirlerarası yolcu otobüsü devrildi. Kazada 3 yolcu hayatını kaybederken, 16 yolcu da yaralandı. Olay yerine acil olarak ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. BOLU’DA YOLCU OTOBÜSÜ..

Anadolu Otoyolu’nun Bolu kesiminde şehirlerarası yolcu otobüsü devrildi. Kazada 3 yolcu hayatını kaybederken, 16 yolcu da yaralandı. Olay yerine acil olarak ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

BOLU’DA YOLCU OTOBÜSÜ DEVRİLDİ ÇOK SAYIDA ÖLÜ VE YARALI VAR
Otoyolun İstanbul istikametinde yolcu otobüsü, Köroğlu Dinlenme Tesisleri yakınlarında devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre çok sayıda yaralı olduğu bilgisi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Bolu’daki hastanelere sevk edildi.

Kaza yerine gelerek incelemelerde bulunan Bolu Valisi Erkan Kılıç, gazetecilere, otobüste 37 yolcunun bulunduğunu belirterek, “İlk belirlemelere göre 3 vefat var, Allah rahmet eylesin. 16 tane de yaralı var. Bunlarla ilgili hızlı şekilde ambulanslar geldi, hastaneleri de hemen hazırladık, icapçı doktorları da çağırdık, onlar da yaralılara müdahale ediyor. ” dedi.

Kazayla ilgili incelemelerin devam ettiğini anlatan Kılıç, “Yaralılara da acil şifalar diliyoruz. İşte hep diyoruz; trafik kurallarına mutlaka uyalım, hız yapmayalım. Mutlaka otobüs şoförlerinin dinlenmiş olması gerekiyor. Bunlara dikkat edilmesi gerekiyor. Dikkat edilmediği takdirde bu tip olaylar meydana geliyor. Gerçekten üzüntümüz büyük.” diye konuştu.

Öte yandan, otobüsün vinç yardımıyla kaldırılması için otoyolun İstanbul istikameti geçici olarak trafiğe kapatıldı. Güzergahtaki sürücüler, Yeniçağa gişelerinden D-100 kara yoluna yönlendiriliyor. Kaynak GazeteBolu

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL