Siyaset Yaşam

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Sağlık Bakanlığı tarafından Karacasu Beldesi’nde yapılması planlanan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin yapımına başladığını duyurdu. Sağlık turizmi açısından son yıllarda Bolu’da hasta kabulünde..

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Sağlık Bakanlığı tarafından Karacasu Beldesi’nde yapılması planlanan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin yapımına başladığını duyurdu.

Sağlık turizmi açısından son yıllarda Bolu’da hasta kabulünde artış görüldü. Bu sebeplerden dolayı her iki hastanenin yatak kapasitesi gelen hasta başvurusuna yetişemeyince 350 yatak kapasitesiyle 250 yataklı yeni fizik tedavi hastanene ihtiyaç duyuldu.

Bolu’ya ve çevre illere hizmet verecek olan 250 yataklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin ihalesi gerçekleştirildi. Söz konusu ihaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalandı hastanenin yapımına başlandı.

“700 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE TAMAMLANARAK HİZMETE AÇILACAK”

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak; “Bolulu hemşerilerimize ve çevre illerimize hizmet verecek olan 250 yataklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin yapımına başlandı. Karacasu Beldemizde yapımına başlanan hastane 700 iş günü içerisinde tamamlanarak hizmete açılacak.” İfadelerine yer verdi. Kaynak Köroğlu Gazetesi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL