Mengen Siyaset

Ak Parti İl Başkanlığı Ak Nokta aracı, Mengen İlçesi Gökçesu Beldesinde vatandaşlara ve Pazar esnafına sıcak çorba ikram etti. Gökçesu Beldesi Pazar yerinde Bolu İl Başkanlığı Ak Nokta aracı ile..

Ak Parti İl Başkanlığı Ak Nokta aracı, Mengen İlçesi Gökçesu Beldesinde vatandaşlara ve Pazar esnafına sıcak çorba ikram etti.

Gökçesu Beldesi Pazar yerinde Bolu İl Başkanlığı Ak Nokta aracı ile stant açan Mengen Ak Parti teşkilatları, sıcak çorba ikram ederken, bir yandan da vatandaşlarla sohbet etti.

Standın yanındaki masada bir yandan üye kayıtlarını gerçekleştiren, hizmet broşürlerini vatandaşlarla buluşturan Mengen Ak Parti teşkilatına Gökçesu Belde halkı tarafından büyük ilgi gösterildi.

Ak Parti İl Başkanı Suat Güner’in refakat ve eşliğinde ilçe ve belde buluşmalarının devam ettiğini belirten, Mengen Ak Parti İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk;

“Ak Nokta aracımız bugün Gökçesu Beldemize geldi. İl Başkanımız Suat Güner, Merkez İlçe Başkanımız Kazım Konak olmak üzere teşkilatlarımızla birlikte vatandaşlarımıza ve Pazar esnafımıza sıcak çorba ikram ediyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Cantürk; Başta İl Başkanımıza ve onun şahsında esnafımıza, Gökçesulu hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Güzel bir etkinlik oldu. Vatandaşımızın yoğun ilgisini, teveccühünü ve Ak Partimize olan sevgisini gördükçe büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. 2023 hedeflerimiz ve Türkiye Yüzyılı mottosu ile her zamankinden daha fazla çalışarak reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı 14 Mayısta yeniden Cumhurbaşkanı görmek istiyoruz.

İlçe Başkanı Oktay sözlerine şöyle devam etti.”Ülkemize yapılan hizmetler vatandaşın takdirinde, sağlıkta, savunmada, ulaştırmada, ihracatta geldiğimiz durum ortada. Altılı masanın durumu içler acısı. Sırtını dayadıkları yer belli, maksatları belli. Bizler durmadan çalışacağız ve üreteceğiz ve evvelallah reisimizin liderliğinde dünyada söz sahibi ilk on ülke arasına gireceğiz.”

Ak Parti İl Başkanı Suat Güner ve beraberindeki heyet vefat eden daha sonra Mengenli esnaf tenekeci Seyfettin Akarsu’nun cenaze namazına katılmak üzere Mengen’e hareket ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL