Mengen Yaşam

Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün deyimin tam anlamıyla gün değil göz dolduruyor. Mengen Kaymakamı hâli, tavrı, makamını temsil ile gerek akademik kariyeri, gerek entelektüel kişiliğiyle göz kamaştırıyor. Gençliğini yanına, gün..

Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün deyimin tam anlamıyla gün değil göz dolduruyor.

Mengen Kaymakamı hâli, tavrı, makamını temsil ile gerek akademik kariyeri, gerek entelektüel kişiliğiyle göz kamaştırıyor.

Gençliğini yanına, gün geçtikçe kazandığı tecrübeleri cebine koyan Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün, Mengen Halkı tarafından takdirle karşılanıyor.

Devlet adamlığının yanında mütevazı kişiliği ve tevazulu davranışları ile her vatandaşın övgü ve duasını alan Ergün, Mengen İlçesi için büyük bir şans olduğu iddia ediliyor.

İlçenin gerek mücavir alan içindeki meselelerini Belediye ile, gerek mücavir alan dışındaki köylerin sorunlarını Özel İdare ile çözüm noktasında büyük maharet ve gayret gösteren Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün, ilçenin her türlü sorunu ile yakından ilgileniyor.

Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün son olarak; ilçedeki başıboş ve sahipsiz sokak hayvanları hakkında bir çalışma başlattı.

Ergün, Cumhuriyet Savcısı Hakan Aşık koordinesinde; İlçemizde bulunan başıboş ve sahipsiz sokak hayvanlarından kaynaklanan vatandaş  mağduriyetinin giderilmesi ve sokak hayvanlarının beslenmesi hususunda hayvan mağduriyetinin giderilmesi maksadıyla konu ile alakalı ilgili birimler ve kamu kurum ve kuruluş temsilcileriyle toplantı düzenledi.

Toplantıda

5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu, hayvanların Korunmasına Dair Kanun Uygulama Yönetmeliği, çevre, şehircilik ve iklim değişikliği bakanlığının 27.12.2021 tarih ve 2021/24 Sayılı Genelgesinin

emredici hükümleri konuşularak, ilgili birimlere tebliğ edildiği öğrenildi.

Mengen Kaymakamı Ergün; konunun hassasiyetine dikkat çekerek mevzunun takipçisi olacağını, uygulayıcı pozisyonundaki tüm birimlere konunun tebliğ edildiğini hatırlatarak, vatandaşlarımızın da duyarlı olması gerektiğini ifade etti.

Haber: Mengen Haber Editörü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL