Siyaset Yaşam

Ak Parti Bolu İl Başkanlığı ve Teşkilatları Ak Nokta aracı ile semt ve mahalle pazarlarında stant açarak siyasi çalışmalarını sürdürüyor. Ak Parti, Ak Nokta araçları ile vatandaşlara ve Pazar esnafına..

Ak Parti Bolu İl Başkanlığı ve Teşkilatları Ak Nokta aracı ile semt ve mahalle pazarlarında stant açarak siyasi çalışmalarını sürdürüyor.
Ak Parti, Ak Nokta araçları ile vatandaşlara ve Pazar esnafına sıcak çorba ve sıcak çay ikram ediyor.
Türkiye Yüzyılı sloganları ile sahada çalışmalarını aralıksız sürdüren Ak Parti Bolu İl Teşkilatları, Ak Nokta araçları ile miting havası yaratıyorlar.
İl Başkanı Suat Güner’in de katıldığı Ak Nokta Aracı ve etkinliği, pazar esnafı ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.
Parti çalışmalarına Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak ve teşkilatları, Kadın ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri de katılım gösteriyor.
Geçtiğimiz hafta, Bolu Merkezdeki semt ve mahalle Pazar programlarını bitiren Ak Parti teşkilatları son olarak Çarşamba günü Çaydurt pazarında stant açtı.
Sıcak çorba ikramında bulunan Ak Parti teşkilatlarına ve İl Başkanı Güner’e, Pazar esnafı da sıcak çay ikram ederek karşılık verdi.
Çaydurt Pazarında kısa bir açıklamada bulunan Ak Parti İl Başkanı Suat Güner; İl İlçe ve Beldelerimizde Ak Nokta aracımızla programlar yapıyoruz. Soğuk kış günlerinde Pazar esnafımıza ve vatandaşlarımıza çorba ikramımız oluyor. Vatandaşlarımızın samimiyeti, ilgileri ve takdirleri, Cumhurbaşkanımıza ve partimize gösterdikleri teveccühleri bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi.
Başkan Güner; “Geçtiğimiz hafta İl pazarlarımızın yanı sıra Mudurnu, Seben, Kıbrıscık ilçelerimizde ve Gökçesu beldemizde olduk. Bu hafta Yeniçağa, Dörtdivan, Mengen, Göynük ve Gerede ilçelerimizde vatandaşlarımızla olacağız” açıklamalarında bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL