Yaşam

Bolu

Ak Parti İl Başkan Vekili Cemil Akay bir TIR dolusu odunu deprem bölgesi olan Hatay iline gönderiyor. Bolu ilimizden deprem bölgesine yoğun bir şekilde gönderilen yardımlara bir yenisi daha eklendi…

Bolu

Ak Parti İl Başkan Vekili Cemil Akay bir TIR dolusu odunu deprem bölgesi olan Hatay iline gönderiyor.

Bolu ilimizden deprem bölgesine yoğun bir şekilde gönderilen yardımlara bir yenisi daha eklendi.

Ak Parti İl Başkanı Suat Güner tarafından bizzat yönetilen yardım organizasyonlarına deprem bölgesinde ihtiyaç olduğu belirtilen bir TIR dolusu yakacak odun nakliyesi de eklendi.

Deprem bölgelerine yapılacak yardımlar için İlçe Başkanlıklarını, İlçe Belediyelerini koordine eden İl Başkanı Suat Güner, teşkilatlarından yapılan her türlü insani yardımları TIR’larla deprem bölgelerine gönderiyor.

İl Başkanı Güner, İl yönetimini, merkez ilçe ile kadın ve gençlik kolları başkanlıkları ve teşkilatları üzerinden kampanya çalışmalarını titizlikle yönetiyor.

Yardım merkezlerinde yönetimi ve ekibiyle birlikte yoğun mesai harcayan Ak Parti İl Başkanı Güner deneyim ve tecrübelerini ilgili birimlerle paylaşarak, alanda meydana gelen sorunlara çözüm buluyor.

Son olarak bir kamyon ekmeğin bölgeye ulaştırılması görevini Başkan Yardımcısı İlhami Akça’ya veren Güner, bir kamyon odunun nakli görevini de Başkan Vekili Cemil Akay’a verdi. Deprem bölgesine sayısız TIR gönderdiklerini ifade eden Güner ayrıca greyder, JCB gibi iş makinalarını operatörleri ile birlikte gönderdiklerini belirtti.

Akay tarafından temin edilen bir Tır kamyonu yakacak odun akşam vakitlerinde Deprem Bölgesi Hatay’a hareket ettiği bildirildi. Ayrıca deprem malzeme kabul  noktalarında ve yardım merkezlerinde  yardım severlere ve ekiplere çorba ve çay desteği veriliyor.

Deprem bölgesine su, ekmek, battaniye, çocuk bezi, kışlık kıyafet, yorgan gibi ihtiyaçların gönderildiğini ifade eden Ak Partililer, çok sayıda jeneratör, hilti, sprel, kaynak makinası temin ettiklerini, bunun yanı sıra çok sayıda mimar, mühendis, inşaatçı, elektrikçi, sağlık personeli, teknik ve teknikerlerden oluşan gönüllü vatandaşlarla iletişim kurularak ekipler halinde deprem bölgesine gönderdiklerini açıkladılar.

Ak Parti Gençlik Kollarından altmış kişilik gençlik ekibini Fatih Bayrak başkanlığında bölgeye gönüllü olarak gönderen  Güner, tüm bu görünür görünmez yardımlarında ardından son olarak bir TIR dolusu odunun nakliyesini gerçekleştirmiş bulunuyor.

AFAD ve Kızılay başta olmak üzere, siyasi partiler, STK’lar, muhtarlar resmi ve özel kurumlar Bolu Valiliği organizasyonları ve kendi koordinasyonlarında deprem ve afet bölgesine her türlü yardım için teyakkuz halinde oldukları ifade ediliyor.

Bunun için Afad, Çivril deposunu ve 17 Temmuz kapalı spor salonunu merkez olarak kullanırken, Bolu Belediyesi de belediye önünde yardımları kabul etmeye devam ediyor, Boluspor taraftarları ve Boluspor kulübü de gerekli iki tır dolusu yardım malzemesini deprem bölgesine ulaştırdığı biliniyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL