Siyaset Yaşam

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Mali ve İdari İşler Birim Başkanı İlhami Akça, hayatını Nihal Türkmen ile birleştirdi. Genç çiftin düğün törenine siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim..

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Mali ve İdari İşler Birim Başkanı İlhami Akça, hayatını Nihal Türkmen ile birleştirdi.

Genç çiftin düğün törenine siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. Açık havada Termal Otelde gerçekleştirilen düğüne AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer yoğun ilgi gösterdiler.

İlhami ve Nihal çiftinin nikah ve düğün merasimine Ak Parti İl Başkanı Suat Güner ile Bolu Ak Parti Milletvekili Yüksel Coşkunyürek Hanımefendi eşleri ile katıldılar.

İlhami-Nihal çiftinin nikahını Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan kıyarken çiftin nikah şahitleri arasında AK Parti İl Başkanı Suat Güner, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı ve İşadamı Cemil Akay, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Durak, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, TSO Başkanı Abdullah Alemdar vardı.

Nikah merasiminde evlilik cüzdanını çiftlere vermesi için Bolu Milletvekili İsmail Akgül’e  uzatan BB Tanju Özcan; beklemediği bir sürprizle karşılaştı.

Milletvekili Akgül, çiftlerin evlilik cüzdanını Ak Parti İl Başkanı Sut Güner teslim ederek çiftlere kendisinin vermesinin uygun olacağını söyledi.

İl Başkanı Suat Güner Eşi Sıla Güner Hanımefendi ile genç çiftlere evlilik cüzdanlarını takdim etti.

Mengen Haber İlhami ve Nihal çiftine mutluluklar diler

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL