Mengen

4 Eylül 2021 de Mengen Kaymakamlığına atanan Ekrem Ender Ergün, İçişleri Bakanlığı tarafından Kahramanmaraş’taki deprem bölgesine Vali Yardımcısı olarak görevlendirildi. Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün, İçişleri Bakanlığı tarafından Kahramanmaraş’taki deprem..

4 Eylül 2021 de Mengen Kaymakamlığına atanan Ekrem Ender Ergün, İçişleri Bakanlığı tarafından Kahramanmaraş’taki deprem bölgesine Vali Yardımcısı olarak görevlendirildi.

Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün, İçişleri Bakanlığı tarafından Kahramanmaraş’taki deprem bölgesine Vali Yardımcısı olarak görevlendirildi.

Mengen halkı, kurum yöneticileri ve personelleri tarafından sevilen, çalışkan ve beyefendi tavırları ile büyük takdir ve saygı toplayan Ekrem Ender Ergün’ün Kahraman Maraş Vali Yardımcılığı görevine getirildi.
Mengen Kaymakamlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada;

“Mengen Kaymakamı Sayın Ekrem Ender Ergün, İç İşleri Bakanlığınca Afet Koordinasyon çalışmaları için geçici süre ile Kahramanmaraş Vali Yardımcısı olarak görevlendirilmiş olup, görevi süresince Gerede Kaymakamı Sayın Cengiz Ayhan aynı zamanda Mengen Kaymakamlığına vekalet edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL