Mengen Siyaset

Vural Turan 2024 Seçimlerinde Ak Partiden Aday Adayı Olacağını Açıkladı

Bolu Hakimiyet Gazetesi Mengenli işadamı AK Parti Belediye Meclis ve Yönetim Kurulu üyesi Vural Turan’ın Ak Parti Belediye Başkan aday adayı olacağını haber yaptı. Yerel Gazete haberi; “Mengen’de Belediye Başkanlığı..

Vural Turan 2024 Seçimlerinde Ak Partiden Aday Adayı Olacağını Açıkladı

Bolu Hakimiyet Gazetesi Mengenli işadamı AK Parti Belediye Meclis ve Yönetim Kurulu üyesi Vural Turan’ın Ak Parti Belediye Başkan aday adayı olacağını haber yaptı.
Yerel Gazete haberi; “Mengen’de Belediye Başkanlığı için harekete geçen isimlere bir yenisi daha eklendi. AK Parti Mengen Belediye Meclis Üyesi Vural Turan, Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıkladı” diyerek manşetten verdi.
Haberde;
“Pazarköy’de bulunan Turan Orman Ürünleri firması sahibi ve aynı zamanda AK Parti Mengen Belediye Meclis Üyesi olan Vural Turan 31 Mart 2024’te yapılması beklenen Mahalli İdareler Seçimlerinde Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıkladı. İlçenin sevilen isimlerinden olan Vural Turan, ilçenin geleceğinin karartılmak istendiğini belirterek, ilçemiz her geçen gün güzelleşsin, her geçen gün ileriye gitsin. Turizm potansiyeli artsın ve ekonomisi canlansın. Ancak mevcut yönetimin iş yapmama politikasıyla ilçemiz kan kaybetmektedir. Bu doğrultuda ilçemizin bu yönetimden ivedilikle kurtulması gerekmektedir. Bu yüzden Belediye Başkanlığına Aday Adayı olacağım. Halkımız teveccüh gösterirse Mengen geleceğe yürüyecek, biz geleceğe yürüyeceğiz” ifadelerine yer verdi

YORUMLAR (2)

  1. netfan havalandırma mühendislik diyorki:

    yaparsa, Vural TURAN bey . yapar. Mengen halkına en iyi hizmeti vereceğinden eminim. başarılar dilerim. hayırlı olsun.

  2. Pattaya diyorki:

    Başkanım pattayada az koşturmadık seninle 😀😀 yaparsa Vural yapar 😀😀 yapar az yapmadı 😀 pattaya aslanı 😀

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL