Yaşam

Yaz aylarının sonuna gelirken, kavurucu sıcaklar ise yurt genelinde devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son tahminlere göre, Marmara Bölgesi ve Karadeniz Bölgesi biraz olsun serinleyecek.. Marmara’nın kuzeydoğusu ve Batı..

Yaz aylarının sonuna gelirken, kavurucu sıcaklar ise yurt genelinde devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son tahminlere göre, Marmara Bölgesi ve Karadeniz Bölgesi biraz olsun serinleyecek..

Marmara’nın kuzeydoğusu ve Batı karadeniz için kuvvetli gök gürültülü yağış uyarısı yapıldı. Sabahtan yağış etkili olacak.

Genel Müdürlükten yapılan tahmine göre, yarın sabah saatlerinden itibaren İstanbul’un boğaz kesimi ve doğusu ile Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yerel kuvvetli olacak. Yağışlar Bolu’da da etkisini gösterecek. Cumartesi günü öğle saatlerine doğru başlayacak olan sağanak yağış önümüzdeki hafta Cuma gününe kadar devam edecek.

Ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.Kaynak.Bolu Gazetesi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL