Yaşam

“Seni bir kadınla tanıştıracağım” dedi… Gasp edip bıçakladı Bolu’nun Göynük ilçesinde yakınlarının haber alamadığı 42 yaşındaki Ö. D. için çevredeki güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından en son görüldüğü bölgede emniyet güçleri..

“Seni bir kadınla tanıştıracağım” dedi… Gasp edip bıçakladı
Bolu’nun Göynük ilçesinde yakınlarının haber alamadığı 42 yaşındaki Ö. D. için çevredeki güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından en son görüldüğü bölgede emniyet güçleri ve yakınları tarafından arama çalışmaları başlatılmış ve 24 saat sonra Hacıabdi Mahallesinin üst tarafında uçurumun dibinde yaralı halde bulunmuştu. Ö. D.’un hastanedeki ifadesine göre, M.F.B’nin “Tanışıp evlenebileceğin bekar bir bayan var sizi tanıştırayım” dediği ve buluşma yerinde ise kendisini önce gasp edip sonra bıçaklayıp uçurumdan aşağı attığı öğrenildi.

Olay, geçtiğimiz günlerde Göynük’ün Hacı Abdi Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Ö. D. ile ilçede kahvehane işleten M.F.B. arasında borç-alacak meselesi nedeniyle tartışma çıktı. İkili arasında kavgaya dönüşen olayın ardından M.F.B., Durmuş’u bacağından bıçaklayıp, uçurumdan attı. Durmuş’un eve gelmemesi üzerine endişelenen yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine jandarma ve AFAD ekiplerince çalışma başlatıldı.

Yapılan çalışma kapsamında; 24 saat sonra Hacıabdi Mahallesinin üst tarafında sarp bölgede uçurumun dibinde yaralı halde bulunan D., uçurumdan AFAD ve jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Durmuş, ambulansla Bolu Abant İzzet Baysal Hastanesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kaldırıldı. Şüpheli M.F.B. ise jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

DURMUŞ’UN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Vücudunda ki çok sayıda kırık ve 8 bıçak darbesi nedeniyle çok kan kaybeden Ö. D., tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam ederken ifade verdi. D.; M.F.B ile arasında daha önce husumet bulunmadığını ifade ederek, olay gününden bir gün önce, M.F.B’nin “Tanışıp evlenebileceğin bekar bir bayan var sizi tanıştırayım” dediğini ve önceden belirlenen buluşma yerine geldiğinde ise M.F.B’nin üzerindeki tüm parayı, cep telefonunu ve banka kartlarıyla birlikte cüzdanını aldıktan sonra boyun, karın ve sırt bölgelerinden bıçaklayıp kayalıktan aşağıya attığını söyledi.

İfadenin ardından şüpheli M.F.B tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kaynak..TVBolu

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL