Siyaset

İl Genel Meclisi Üyeleri Gazi Meclis’te

Bolu ve İlçe İl Genel Meclisi Üyeleri Gazi Meclis’te Bolu Milletvekillerini ziyaret etti. İl Genel Meclisi Başkanı Ekrem Çetinkaya ve İl Genel Meclis Üyeleri, TBMM’inde Ak Parti Bolu Milletvekili Yüksel..

İl Genel Meclisi Üyeleri Gazi Meclis’te

Bolu ve İlçe İl Genel Meclisi Üyeleri Gazi Meclis’te Bolu Milletvekillerini ziyaret etti.

İl Genel Meclisi Başkanı Ekrem Çetinkaya ve İl Genel Meclis Üyeleri, TBMM’inde Ak Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül ve CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş ile bir araya geldiler.
Merkez İlçe ve Diğer İlçe İl Genel Meclisi üyeleri Bolu Milletvekillerine ilçeleri ile ilgili isteklerini ve hizmet noktasındaki beklentilerini aktardılar.

TBMM’de Bolu İl Genel Meclisi Üyelerini birlikte ağırlayan AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Türker Ateş ve Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bolu adına güzel bir tablonun ortaya çıkmasını sağladı.
İl Genel Meclisi üyeleri ilçeleri hakkında istek ve taleplerde bulunurken, verilen fotoğrafın çok kıymetli olduğu vurgusunda bulundular.

Ziyaret ile ilgili olarak İGM Başkanı Ekrem Çetinkaya istişare ve ev sahiplikleri nedeniyle her üç milletvekiline teşekkür etti. İGM’nin sadece iller bankası ve köydes programları ile değil, kendi gelir kaynaklarını artırmak için projeler ürettiklerini, bu konuda çalışma ve araştırma yaptıklarını açıkladı.
Ak Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek “Bolu’muzun ve ilçelerimizin ihtiyaçları ile ilgili istişarelerde bulunduk. Öznesi Bolu olan her konuda birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Ziyaretlerinden dolayı misafirlerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.
MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül “Bolumuzun çözüm bekleyen sorunları ve çözüm yolları üzerine kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdik. Bolu ortak paydasında, birlik ve beraberlik içinde Bolu’ya hizmet için gereken her türlü çabayı ve çalışmayı göstermeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş “Bolu Milletvekillerimiz ile birlikte, Bolu İl Genel Meclisi üyelerimizi TBMM’de misafir ettik.Bolu’muzun sorunları ve çözüm yolları konusunda geniş kapsamlı istişarelerde bulunduk.
Kendilerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL