Yaşam

Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile Çalıştayı Başladı

Bolu’da “Aile Çalıştayı” başladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 81 İl Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen “Aile Çalıştayı” Bolu Hilton Otel’de başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 81 İl Müdürlüğü..

Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile Çalıştayı Başladı

Bolu’da “Aile Çalıştayı” başladı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 81 İl Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen “Aile Çalıştayı” Bolu Hilton Otel’de başladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 81 İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Aile Çalıştayının açılışı Bolu Hilton Otel’de gerçekleştirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan çalıştaya Bolu Vali Yardımcısı Abdullah Abid Öztoprak, CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Bolu İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Bolu İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mehmet Avcı, Ak Parti Genel Sekreteri Mustafa Nuri Gürsoy, MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, İYİ Parti Bolu İl Başkanı Burhan Aktaş, Bolu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cemal Keskin, akademik personel, kamu kurum ve STK temsilcileri katıldı.

BAİBÜ Fen – Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölüm Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hamit Coşkun’un açılış konuşmasının ardından, genel tanıtım oturumu gerçekleştirildi. Ailenin korunması güçlendirilmesi ve sosyal refahın sağlanması için düzenlenen çalıştayda “Aile, Eşitlik ve Adalet”, “Aile, Sosyal Kalkınma ve Refah”, “Aile Odaklı Sosyal Hizmetler”, “Aile, Hayat Boyu Gelişim ve Öğrenme”, konuları görüşülerek, gün sonu raporu hazırlanacak. 17.30 da kapanışı yapılacak çalıştayın sonunda katılımcılara teşekkür belgesi takdim edilecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL