Yaşam

Ak Parti CHP Belediye Meclis Üyesi Yılmaz’ı Yalnız Bırakmadı

Ak Parti İl Başkanı Suat Güner ve Teşkilat mensupları Eski Belediye Başkan Yardımcısı ve CHP Belediye Meclis Üyesi Feridun Yılmaz’ı acılı gününde yalnız bırakmadı. Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat..

Ak Parti CHP Belediye Meclis Üyesi Yılmaz’ı Yalnız Bırakmadı

Ak Parti İl Başkanı Suat Güner ve Teşkilat mensupları Eski Belediye Başkan Yardımcısı ve CHP Belediye Meclis Üyesi Feridun Yılmaz’ı acılı gününde yalnız bırakmadı.

Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Birim Başkanı Ali Ercoşkun, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, Bolu Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Eski Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ve Bolu Belediye Meclis Üyesi Feridun Yılmaz’ın vefat eden annesi merhume Emine Yılmaz’ın cenaze törenine katıldı.

CHP Bolu Belediye Meclis Üyesi ve Bolu Belediyesi Fen İşlerinden Sorumlu Eski Başkan Yardımcısı Feridun Yılmaz’ın annesi Emine Yılmaz hayata gözlerini yumdu.

Paşaköy Mahallesi halkından, İnşaat mühendisi Necati Yılmaz’ın eşi, CHP Bolu Belediye Meclis Üyesi ve Bolu Belediyesi Fen İşlerinden Sorumlu Eski Başkan Yardımcısı Feridun Yılmaz, Nurten Sert, Zeynep Patoğlu, Hacer Koyunoğlu’nun anneleri, Kemal Sert, Işıl Yılmaz, Kıvanç Patoğlu ve Onur Koyunoğlu’nun kayınvalidesi, Emine Yılmaz yaşamını yitirdi.

Merhume Emine Yılmaz’ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Paşaköy caminde kılınarak, cenaze namazının ardından Paşaköy mezarlığına defnedildi.

Mengen Haber olrak Feridun Yılmaz ve ailesine, sevenlerine baş sağlığı merhumeye Allah’tan rahmet dileriz.
Merhume Emine Yılmaz’a Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL