Mengen Siyaset

Ak Parti Hizmet CHP Şov Peşinde

DOĞAL GAZ HİZMETİ AK PARTİ İKTİDARINDAN GELDİ ŞOV CHP BELEDİYESİNDEN GELDİ Bolu’nun Mengen ilçesi, AK Partililerin girişimleri sonucu doğalgaza kavuştu. Herkesin bildiği bu duruma rağmen CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju..

Ak Parti Hizmet CHP Şov Peşinde

DOĞAL GAZ HİZMETİ AK PARTİ İKTİDARINDAN GELDİ ŞOV CHP BELEDİYESİNDEN GELDİ
Bolu’nun Mengen ilçesi, AK Partililerin girişimleri sonucu doğalgaza kavuştu. Herkesin bildiği bu duruma rağmen CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile CHP’li Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut söz konusu hizmeti kendileri yapmış gibi doğal gaz yakma töreni düzenleyerek işin reklamını yaptılar.
DOĞALGAZI AK PARTİ GETİRDİ REKLAMINI CHP YAPTI
1 Ocak 2023
CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile CHP’li Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, AK Parti’nin yaptığı hizmeti hiç çekinmeden sahiplenerek adeta hazıra kondu.

AK Parti İl Başkanı Suat Güner, AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ile AK Parti Mengen İlçe Teşkilatının, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı nezdinde yürüttüğü görüşmeler neticesinde Mengen ilçesi doğalgaza kavuştu. AK Parti iktidarının ve AK Partili siyasilerin ilçeye getirdiği doğalgaz hizmetini CHP’lilerin sahiplenmesi adeta pes dedirtti.

CHP’li Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut ile CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ilçenin doğalgaza kavuşturulması dolayısıyla tören düzenledi. Doğalgazın ilçeye getirilmesini sağlayan AK Partililerin davet edilmediği doğalgaz yakma töreninde CHP’liler, tam anlamıyla hazıra konarak emekleri olmadığı işin reklamını yaptılar. Söz konusu durumun farkında olan Mengen halkının nezdinde, Turhan Bulut ve Tanju Özcan gülünç duruma düştü.

İstanbul, Ankara ve Bolu gibi illerde, AK Parti iktidarınca ve belediyesince yapılan işlerin CHP’li belediyelerce sahiplenmesine sık sık rastlanılıyor.

Yerel ve Ulusal medyada yer alan sayısız haberlerden de anlaşılacağı üzere Mengen ve diğer ilçelerin DoğalGaz takvimi Ak Parti İl Başkanı Suat Güner tarafından açıklanmış Mengen İlçesinin 2002 yılında doğalgazına kavuşacağı Basın toplantısı le duyurulmuştu.
Nitekim Bolu Yerel Gazetelerinde çıkan bir haberi siz okurlarımızın dikkatlerine sunuyoruz.

“BÜTÜN İLÇELERİMİZ DOĞALGAZ KONFORUNA ERİŞECEK”
AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ile Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak’ın girişimleri neticesinde doğalgazı olmayan ilçelerimiz; Mengen’e 2022’de, Mudurnu’ya 2023’te Göynük’e 2023’te, Seben’e 2023’te ve Kıbrıscık’a 2026’da doğalgaz ulaştırılacak.

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ile Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, kente bağlı ilçelerin tamamına doğalgaz verilmesine ilişkin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve Bakan Başdanışmanı Yüksel Coşkunyürek ile Ankara’da bir görüşme gerçekleştirildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL