Mengen

Ak Parti Mengen İlçe Başkanlığı Mengen Stadı ve Kapalı Spor Salonu İçin Düğmeye Bastı

Ak Parti Mengen İlçe Başkanlığı en önemli gündem maddesi ve önceliği olan Mengen stadı ve kapalı spor salonu için görüşmelere başladı. 19 Eylül 2020 Cumartesi günü Olağan kongrede seçilerek göreve..

Ak Parti Mengen İlçe Başkanlığı Mengen Stadı ve Kapalı Spor Salonu İçin Düğmeye Bastı

Ak Parti Mengen İlçe Başkanlığı en önemli gündem maddesi ve önceliği olan Mengen stadı ve kapalı spor salonu için görüşmelere başladı.

19 Eylül 2020 Cumartesi günü Olağan kongrede seçilerek göreve gelen Ak Parti Mengen İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk, Başkan Yardımcıları ve İl Genel Meclisi Üyesi ile yoğun bir çalışma ortaya koyuyorlar.

Geçtiğimiz günlerde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile görüşerek dosya sunmalarının ardından, Bolu’ya hareket eden İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk, Başkan Yardımcıları ve İl Genel Meclisi Üyesi Sağlık İl Müdürü Muhammed Emin Demirkol’dan sonra; aynı gün Gençlik Hizmetleri İl Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara’yı Mengen Kapalı Spor Salonu ve Stat hakkında görüşmek üzere ziyaret ettiler.

Konu ile ilgili olarak Ak Parti Mengen İlçe Başkanlığından ziyaret ile ilgili gazetemize gelen basın açıklamasını yayınlıyoruz.

“Ak Parti Mengen İlçe Başkanı sayın Ârif Oktay Cantürk, İl Genel Meclisi Üyemiz sayın Hüseyin Şenkan Aykan ve yürütme kurulu üyeleri olarak İl Gençlik ve Spor Müdürü müz sayın Şerafettin Çilkara beyi makamında Ziyarette bulunduk.”

“Kendisinin öncesinde ziyaret ile ilgili çalışma yaptığını Mengenle ilgili konulara hakim olduğunu eksikleri bildiğini kendisinde duymaktan ziyadesiyle memnun olduk.”

“Ziyaret sebebimiz Mengenimize değer olarak kazandırılan ( emeği geçenlerden Allah razı olsun ) kapalı Spor salonunuzun rehabilitesi ve çevresindeki futbol sahaları rekreasyon düzenlemesi yürüyüş yolları,”

“Spor aletlerinin bakımı ve en önemli konu ise kapalı Spor salonunuzun GENÇLİK MERKEZİ’ne dönüştürülmesi gibi konular gündemimizde idi. Pazartesi günü iki mühendis personelini ve bizzat söz konusu yerleri yerinde görmek amacıyla kendisininde katılacağı bir çalışma içerisinde olacağını ifade etmiştir.”

Bu durum bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.”

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL