Mengen Siyaset

Ak Parti Mengen Teşkilatları “Yatırım İstihdam Üretim İhracat Büyüme” İçin Sahaya İndi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletmek için AK Kadrolar 81 ilde eş zamanlı olarak sahaya indi . Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’nın ekonomideki son gelişmeleri içeren mesajlarını ve selamını iletmek için..

Ak Parti Mengen Teşkilatları “Yatırım İstihdam Üretim İhracat Büyüme” İçin Sahaya İndi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletmek için AK Kadrolar 81 ilde eş zamanlı olarak sahaya indi .

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’nın ekonomideki son gelişmeleri içeren mesajlarını ve selamını iletmek için 81 il ve tüm ilçe teşkilatları tam kadro sahaya indi .

Ak Parti Mengen İlçe Başkanı Arif Oktay ve teşkilatları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesaj ve ekonomideki son gelişmeleri ifade eden broşürleri Mengen Halkı ile buluşturdu.

Ak Parti Mengen İlçe Başkanı Arif Oktay yaptığı açıklamada “ülkemiz üzerinde oynanan oyunları görüyoruz, döviz kurlarına, market raf fiyatlarına kadar yansıyan algı operasyonların farkındayız. Önce millet önce memleket diyerek hain planları bozan Cumhurbaşkanımızın ilan ettiği manifestosunu tüm kadrolarımızla eş zamanlı olarak broşür şeklinde paylaşıyoruz.

Arif Oktay Cantürk  konuşmasına devamla; “Mengen Teşkilatlarımız olarak vatandaşlarımıza ‘Yatırım, İstihdam, Üretim, İhracat, Büyüme’ konulu broşür dağıttık. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemiz, her türlü algı ve operasyonlara rağmen dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmek için mücadelesini kesintisiz sürdüreceğine yürekten inanıyoruz.”

İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk, “Bütün dava ve yol arkadaşlarımıza, yönetim kurulu arkadaşlarıma, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarımıza özverili çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum”dedi

Başkan Cantürk; Cumartesi ve Pazar günü Mengenimizin pazarı olması münasebeti ile Pazar yerimizi ve Çarşı Esnafımızı AK parti kadroları olarak, ziyaret ettik. Sayın Cumhurbaskanımızın selamı ile yeni ekonomi modelini tanımlayan broşürlerimizi hemşerilerimize dağıtarak onlarla selamlaşma hatır sorma fırsatı bulduk.

Tekraren tüm hemşerilerimize selam eder hayırlı bereketli sağlıklı günler dileriz.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL