Mengen Yaşam

Ak Parti’den Okullara Destek Ziyareti

Mengen Ak Parti İlçe Başkanlığı Yeni Eğitim Öğretim Yılında okulları Ziyaret Etti. Mengen Ak Parti İlçe Başkanlığı teşkilat programları gereği bugün merkez okullarına bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler. Mengen Ak Parti..

Ak Parti’den Okullara Destek Ziyareti

Mengen Ak Parti İlçe Başkanlığı Yeni Eğitim Öğretim Yılında okulları Ziyaret Etti.

Mengen Ak Parti İlçe Başkanlığı teşkilat programları gereği bugün merkez okullarına bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

Mengen Ak Parti İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk’ü okul ziyaretlerinde Başkan Vekili Cahit Yavuz temsil etti.

Ak Parti Mengen İlçe Başkan Vekili Cahit Yavuz ve Sosyal Politikalar İlçe Başkanı Adnan Menderes Öztürk ilçe merkezinde bulunan Atatürk Ortaokulu, Cumhuriyet İlkokulu ve Şehit Hasan Durmuşoğlu İlkokullarında öğrenci, öğretmen ve yöneticilerle görüşerek yeni eğitim öğretim yılının başarılı geçmesi temennisinde bulundular.

Ak Parti İlçe Başkan Vekili Cahit Yavuz okullara yapmış oldukları ziyaretin ardından MengenHaber.com ‘a açıklamalarda bulundu.

Vekil Yavuz; Uzun zaman sonra evlatlarına kavuşan değerli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize yeni eğitim döneminde başarı dileklerimizi, vekaleten sayın okul müdürlerimize ilettik”

“AK Parti Mengen ilçe teşkilatı olarak okullarımızın ve geleceğimiz olan yavrularımızın hizmetkârları olduğumuzu bildirerek sayın okul müdürlerimizle okullarımızın ve öğrencilerimizin ihtiyaç ve sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunduk” diye konuştu.
Yavuz konuşmasının son bölümünde;
“İhtiyaç ve sorunların en kısa süre içerisinde giderilmesi için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı kendilerine ilettik” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL